VARFÖR DU SKA VÄLJA JEKKO

Jekko Cranes skapar unika minikranar med egenskaper i världsklass. Mångsidighet, flexibilitet och innovation leder utvecklingen av företagets minikranar framåt. Upptäck fördelarna med Jekko och hur våra produkter kan lyfta er verksamhet. Låt oss berätta mer om varför du ska välja att investera i en minikran från Jekko till just din verksamhet!

 

Hitta din minikran från Jekko

Upptäck fördelarna med Jekko

Jekko är kompakt

De kompakta måtten gör det möjligt för en Jekko att ta sig igenom trånga passager, dörröppningar och hissar.

Jekko är lätt

Jekkos kranar är anpassade för att hålla nere vikten på chassi och bom. Detta gör att kranarna är lätta att transportera och förflytta.

Jekko är mångsidig

Jekkos kranar går att utrusta med en rad olika redskap likt en schweizisk armékniv. Med hjälp av redskapen ökar både mångsidigheten och lyftuppdragen.

Jekko har radiokontroll

Våra kranar levereras med radiokontroll. Med denna styr du kranens alla funktioner och hjälper dig genomföra säkra och effektiva lyft.

Jekko är effektiv

Tack vare den genomtänkta designen är en Jekko både kostnadseffektiv och möjliggör snabb etablering.

Jekko är tillförlitlig

En kran ifrån Jekko går igenom kvalitetskontroller både på fabrik och i Sverige innan leverans.

Jekko är utsläppsfri

Vi har flera modeller av eldrivna minikranar. Perfekt för lyftuppdrag inomhus eller i utrymmen där utsläpp inte är tillåtet.

För att vi är Svenska Jekko

Med lång erfarenhet och ett stort servicenätverk kan du som kund alltid känna dig trygg med oss som generalagent. Vi står för ett tryggt maskinägande!

Konkurrensfördelar

Innovation och utveckling
01-innovation

Jekko investerar mer än 10% av sina personalkostnader i forskning, utveckling och prototypframställning av nya produkter. Jekko var den första minikrantillverkaren som introducerade koncept som hydrauliska jibbar, utskjutbara larver, dubbla hastigheter, geometriskt stabilitetssystem, Pick & Carry-system och Plug & Play-system.

Jibb – Den enda i sitt slag
01-jib

Jekko går att utrusta med ett antal olika jibbar. Utrusta din Jekko med en hydraulisk jibb för ökad mångsidighet.

Variabel stabilisering
SPX532-double-outrigger-position

En stor fördel med Jekko är dess stödben som enkelt går att ställa upp i flera olika vinklar. Det geometriska stabilitetssystemet garanterar alltid säkert arbete med maximal prestanda. Programvaran för stödbenens position genererar ett arbetsområde i flera färger som garanterar större flexibilitet och manövrerbarhet.

Radiokontroll
radio-remote-control

Jekkos minikranar är utrustade med en högkvalitativ proportionell radiokontroll med flera funktioner för smidig och följsam styrning av kranen. Med radiokontrollen styr du kranens alla funktioner – Stödben, jibb, larver och tillvalsutrustning som glaslyftar och gripklor.

Batteridriven
04-batteria-a-litio

Jekkos miljövänliga minikranar drivs enbart av batterier. Med batteridriften får du en bättre arbetsmiljö runtom kranen, med betydligt lägre ljudnivå, inga utsläpp men med samma prestanda som en diesel- och bensinmotor.

Inbyggda tillbehör
05-accessori-integrati

Jekko Cranes är den enda tillverkaren vars tillbehör är helt integrerade i kranen och som kan styras via samma radiokontroll. När de är anslutna upptäcks tillbehören omedelbart av programvaran (Plug & Play-systemet).

Användarvänlig
06-user-friendly-svenska

Jekkos minikranar är otroligt användarvänliga. Det krävs endast tre enkla steg för att göra kranen redo för sitt nästa lyftuppdrag!

Utskjutbara larver
extend

Med Jekkos utskjutbara larver ökar inte bara stabiliteten i samband med förflyttning – utan gör det även lättare att ta sig uppför sluttningar eftersom angreppsvinkeln ökas.

REFERENSER

Kontakta oss!

    Voglio iscrivermi alla newsletter Jekko e/o ricevere vostre informative