OM JEKKO

Välkommen till Sveriges återförsäljare av världsledande Jekko Cranes

Jekko Cranes är en världsledande tillverkare av minikranar med över 45 års erfarenhet i lyft- och hanteringssektorn och erbjuder ett komplett utbud av minikranar anpassade för komplexa lyft och utmanande uppdrag. Företagets huvudkontor ligger i provinsen Treviso i Italien med 17 000 m2 industriyta, varav 7 000 är inomhus. Jekko exporterar minikranar över hela världen genom ett nätverk med över 30 auktoriserade återförsäljare. Modellerna är konstruerade för att tillgodose våra kunders specifika krav och utformade för att utföra arbeten på trånga platser med begränsat utrymme. Tack vare sin kompakta storlek kan de beroende på modellen passera genom en vanlig dörröppning eller pardörrsöppning. Kompaktheten och styrkan ger kranarna avsevärda avsevärda fördelar vid arbeten både inomhus och utomhus.

 

 

Jekko erbjuder ett komplett utbud av minikranar anpassade för komplexa lyft och utmanande uppdrag.

Vi är svenska Jekko

Kvalitativa minikranar

Jekko minikranar är säkra och innovativa. En minikran skapar oändligt med möjligheter och kan ta sig an lyft där andra kranar får vända.

Sammansvetsat team

Jekko består av ett kunnigt team vars innovativa tankesätt med inriktning på fortlöpande utbildning är en av företagets framgångar.

"Made in Italy"

Från konstruktion till montering, från komponenter till leverantörer – våra produkter är 100% "Made in Italy".

Internationellt nätverk

Jekko finns på fem kontinenter och har ett nätverk med cirka 30 officiella återförsäljare.

Rikstäckande eftermarknad

Jekkos snabba och pålitliga eftermarknadsservice erbjuder en onlinebaserad reservdels- och garantihantering och ett utbildningsteam för tekniska kurser.

Innovation

Jekkos produkter är den absolut mest innovativa lösningen eftersom den är resultatet av forskning, studier och djup kunskap om marknadsbehoven.

Upptäckt våra minikranar Lär känna Jekko! Spela upp video

Vi lyfter Sverige tillsammans med:

 

           

 

Hüllert Maskin, Ottosson Truck och Svenska Jekko ingår i Vara Maskinimport AB.

 

REFERENSER

Kontakta oss!

    Voglio iscrivermi alla newsletter Jekko e/o ricevere vostre informative