OM OSS

JEKKO ÄR EN GLOBAL LEDARE I MINIKRANSEKTORN

Jekko är en världsledande tillverkare av minikranar med över 45 års erfarenhet i lyft- och hanteringssektorn. Företagets huvudkontor ligger i provinsen Treviso med 17 000 m2 industriyta, varav 7 000 är inomhus. Hela sortimentet med Jekko minikranar exporteras och marknadsförs över hela världen av ett nätverk med över 30 auktoriserade återförsäljare. Våra produkter är konstruerade för att tillgodose våra kunders specifika krav och utformade för att utföra arbeten på trånga platser med begränsat utrymme. Tack vare sin kompakta storlek kan de beroende på modellen passera genom en vanlig dörröppning eller pardörrsöppning. Deras lätta vikt och små mått innebär dock inte att det görs avkall på lyftkapacitet eller arbetsområde, vilket resulterar i avsevärda fördelar vid arbeten både inomhus och utomhus.

Jekko erbjuder ett komplett utbud av modeller utrustade med dieselmotor, elmotor eller batteripaket och ett brett urval av tillval, inklusive krok eller hydrauliska jibbar, gripklor för rör och balkar, vakuumlyftare för glasrutor och även lyftbalkar. Samtliga redskap är helutrustade med samma funktioner och säkerhetsanordningar som de på basmaskinen. Jekko har alltid investerat i forskning och utveckling, säkerhet och överensstämmelse med samtliga relevanta bestämmelser – särskilt standard EN 13000 – för att kunna erbjuda sina kunder innovativa och säkra produkter. Jekko är ett ungt företag som stöds av en professionell teknisk avdelning, pålitliga utbildnings- och eftermarknadstjänster och ett försäljnings- och marknadskontor som täcker alla internationella marknader.

Tillsammans lyfter vi våra kunder!

Svenska Jekko AB ingår i samma koncern som AB Hüllert Maskin och Ottosson Truck AB. Koncernen ägs av moderbolaget Vara Maskinimport AB. AB Hüllert maskin är generalagent för Merlo Teleskoplastare. och Ottosson Truck AB är generalagent för Hyundai truckar.

TITTA PÅ VIDEOKLIPPET Upptäck Jekko produkters potential Spela upp video

Specifika egenskaper

Produkter

Jekko minikranar är säkra och innovativa. En minikran öppnar nya dörrar för stora lyft med små kranar, och ger snabb lönsamhet om du hyr ut den.

Arbetsteam

Jekko består av ett ungt och kunnigt team vars innovativa tankesätt med inriktning på fortlöpande utbildning är en av företagets framgångar.

Made in Italy

Från konstruktion till montering, från komponenter till leverantörer – våra produkter är 100 % made in Italy.

Internationellt nätverk

Jekko finns på fem kontinenter med ett nätverk av över 30 officiella återförsäljare.

Eftermarknadsservice

Jekkos snabba och pålitliga eftermarknadsservice erbjuder en onlinebaserad reservdels- och garantihantering och ett utbildningsteam för tekniska kurser.

Innovation

Jekkos produkter är den absolut mest innovativa lösningen eftersom den är resultatet av forskning, studier och djup kunskap om marknadsbehoven.

Systerbolag till Svenska Jekko AB

 

           

 

 

REFERENSER

Kontakta oss!

    Voglio iscrivermi alla newsletter Jekko e/o ricevere vostre informative